May

Öğrencimiz Nesrin SALİÇ “Genç Nida Hafızlık Yarışması Bölge Finali”nde 1.olarak ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencimizi ve meslek dersi öğretmeni Zeliha Tuba GÜRLER’i tebrik eder; Bolat Hafızlık Kur’an Kursu’na ve emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

OKUSAM PROOJESİ KAPSAMINDA "FARELER VE İNSANLAR" KİTABININ ANALİZİ YAPILMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAPTAN BİR BÖLÜMÜN CANLANDIRMASINI YAPMIŞ, KİTAPTAN İLHAM ALARAK ŞİİR YAZILMIŞ VE SESLENDİRİLMİŞTİR. AYRICA "FARELER VE İNSANLAR" KİTABININ KAPAK TASARIMI YAPILMIŞTIR.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ ÇAĞRI KATMERLİKAYA, 2023-2024 GÜREŞ GENÇLER B ERKEK SERBEST 60 KG KATEGORİSİNDE SAMSUN İL FİNALLERİNDE 1. (BİRİNCİ) OLARAK AFYON'DA DÜZENLENECEK TÜRKİYE FİNALLERİNDE İLİMİZİ VE OKULUMUZU TEMSİL ETME HAKKI KAZANMIŞTIR. KENDİSİNİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ. EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

OKULUMUZDA "OKUSAM" PROJESİ İÇİN OKUMA GRUBU ÖĞRNCİLERİNDEN OLUŞAN "OKUSAM" PANOSU HAZIRLANIP ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Ara

Okulumuz 12.sınıf öğrencisi Nesrin SALİÇ kız öğrenciler arası hafızlık yarışması'nda il birincisi olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz ve kendisini yetiştiren değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Filistin'de din kardeşlerimizin yaşadığı üzücü olayların yaşandığı bu günlerde öğrencilerimize üç boyutlu olarak Kudüs'ü tanıttık ve okulumuz koridorlarına 'Filistin  İçin Bir Not Bırak' köşesi oluşturduk. Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Filistin'de yaşanan zulmün bir an önce son bulmasını Allah'tan diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencileriyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Kent Müzesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimizin üniversite ortamını önceden görmesi onlara güdüleyici bir etki bıraktı. Ayrıca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Kent Müzesi'ni de ziyare ederek Samsun tarihine dair önemli bilgiler edindiler.

May

Okulumuza bu yıl gelen ve 10.sınıfa geçmek üzere olan öğrencilerimize yönelik soru çözme teknikieri broşürleri dağıttık ve birlikte soru çözme teknikleri üzerine konuştuk.

May

Okulumuzda başlattığımız projeyle birlikte her sınıfta çiçek ve bitkiler yetiştiriyoruz. Ayrıca okul çevresine yeni güller ve çiçekler dikerek çocuklarımızın tabiat sevgisini pekiştirmeyi hedefliyoruz.

May

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ilçemiz Merkez Camii'nde bir araya gelerek birlikte sabah namazını eda ettiler.

May

Okulumuz erkek voleybol takımı ilçede düzenlenen turnuvada birinci olmuştur. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimize zaman yönetimi üzerine broşürler dağıtıp, beraberce broşürleri okuyup yorumladık.

Nis

Okulumuzda geleneksel sanatlardan olan Ebru Sanatı faaliyetleri tüm hızıyla devam etmektedir. Hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz Ebru Sanatı dersleri almaktadırlar.

Nis

Öğrencilerimizin yaptıkları ebru sanatı eserleri okulumuz duvarlarında sergilenmektedir.