Mrt

Okulumuzda bu ay imam hatip okullarının kuruluş amaçları, dünü, bugünü ve geleceği, imam hatipli olmanın kıymeti konularında bir konferans düzenlenmiştir. Konferansta öğrencilerimizin imam hatip liselerinin tarihçesi ve geleceği konusunda konuşmaları, sinevizyon gösterisi, ve soru cevap bölümü yer almıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri meslek derslerimiz rehberliğinde 'Hayırda Yarışanlar Etkinlikleri' düzenlenmektedir. Etkinlikler kapsamında her sınıfa doldukça yerine yenisi konarak birer kumpara konulmaktadır. Kumbaralar açıldıktan sonra en çok hayrı yapan sınıfa 'Cömertlik Belgesi' verilmekte ve belge sınıf kapısına asılmaktadır. Toplanan paralar ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmaktadır. Ayrıca 12.sınıf öğrencilerimiz diğer kademe öğrencilere ücretsiz Kuran'ı Kerim dağıtımı yapmıştır. Hayır yapan tüm öğrencilerimizden Allah razı olsun diyoruz.

Ara

Ladik 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri ve öğretmenleri okulumuz ebru atölyesini ziyaret ettiler. Ebru Sanatı öğretmenimiz Zeliha Tuba GÜRLER, Ebru Sanatı'nı küçük öğrencilere tanıttı.

Kas

Coğrafya öğretmenimiz Burcu KORKMAZ ÇAM, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize TEKNOFEST projeleri tanıtımı yaptılar.

Kas

Okulumuzda deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, çök-kapan-tutun hareketinden sonra binayı başarıyla tahliyet ettiler.

Kas

10 Kasım anma törenimiz, okulumuz bahçesinde saat dokuzu beş geçe saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra okulumuz Coğrafya öğretmeni Burcu KORKMAZ ÇAM öğretmenimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı anma programıyla Ata'mızı andık. Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve sevgiyle anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Kas

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında okulumuzda 'Vakti Kuşanmak Panosu' kurulmuştur. Panomuz her hafta yeni bulmacalar, hadisler ve ayetlerle güncellenecektir.

Kas

Manevi danışman Salih ERTAN, okulumuzu ziyaret ederek 'Ezan ve Salanın' önemi konusunda öğrencilerimizle sohbet etti.

Kas

Okulumuzda bu yıl başlatılan 'Vakti Kuşanmak Etkinlikleri' her hafta yapılmaktadır. Etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz 'Namaz' konulu konuşmalar ve video gösterileri yapmıştır.

Kas

İlçe müftü yardımcımız okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz ana sınıfından çocuklarla ve ebru atölyesinde vakit geçirip, okulumuzun tüm öğrencilerine 'Zaman Yönetimi' konulu bir de konferans verdi. Konferans sonunda okul müdürümüz kendilerine okulumuz ebru atölyesinde yapılan bir ebru tablosu hediye etti.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi haftasında Kuran-ı Kerim tilavetleri, haftanın anlam ve önemine dair konuşmalar, şiirler, konuklara ikramlarla anıldı.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Esen KARADAĞ ve Mesle Dersleri Öğretmeni Zeliha Tuba GÜRLER 9.sınıflarımızla çay içip sohbet etti.

Kas

Değerler eğitimi kapsamında okulumuz öğrencileriyle ambarköy açık hava müzesinde yer alan tarihi değerlerimizi inceledik.

Ekm

İmam hatip okullarının kuruluş yıldönümü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Programda imam hatip okullarının kuruluş hikayesi, Kuran-ı Kerim tilaveti, video gösterileri gibi etkinlikler yer aldı.

Eyl

Okulumuzdan mezun olan Kübra Nur EREN ve Elif Beyza EREN konuşmacı olarak okulumuzu ziyaret ettiler. Başarılarını, ve başarıya giden yolda yaşadıklarını mevcut öğrencilerimizle paylaştılar.