Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz konferans salonunda şiirlerle, sinevizyon gösterileriyle kutlandı.

May

Mayıs Ayı Öğretmen Geliştirme Programı için Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bir dizi faaliyetler gerçekleştirdik. Bunlardan ilki olarak Yakın Doğu Üniversitesi İslam Tetkileri Dergisi'nde yayınlanan, Ramazan Gürel'in yazdığı, 'Hz.Peygamber(S.A.V)'in Eğitim-Öğretim Modelinde Belli Başlı İlke ve Metotlar serlevhalı makaleyi tüm öğretmenlerimiz ile birlikte okuduk. Makale hakkında Zoom üzerinden yaptığımız toplantıda fikirlerimizi belirttik. Buna ek olarak okulumuz konferans salonunda Hz.Muhammed(S.A.V)'in eğitim metodları üzerine bir de konferans düzenledik.

May

Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi okul yöneticileri olarak Mayıs ayı için planlanan faaliyete yönelik ilk olarak İbrahim KOCABAŞ'ın yazdığı Mentörlüğün Eğitim Yöneticisi Yetiştirilmesindeki Rolü isimli bildirisini okuduk. Bu bağlamda Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezli Yüksek Lisans yapmakta olan müdür yardımcımız Turgay ASİLTÜRK'ün de katkılarıyla eğitim yönetiminde öğretmene mentörlük, mesleki koçluk ve öğretmen performansı değerlendirmesi bağlamında söyleşi yaptık. Okulumuz idarecileri olarak bilhassa öğretmen performansı değerlendirme kriterleri üzerine bir de sunum gerçekleştirdik. Tüm bunlara ek olarak okulumuz öğretmenlerine pandemi sürecinde yaşadıkları stresi azaltmak adına hediyeler sunduk. Son olarak ilçemiz Halk Eğitim Merkezi müdürü Nevzat Ayyıldız'ı ziyaret ederek kendisinin mentörlük konusunda tecrübelerinden faydalandık. Toplantılarımızı Covid-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak gerçekleştirdik.

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası hususunda hazırladığımız videomuz.

Ekm

İlçe Müftümüz Ünal ÖZTÜRK ve Amasya İl Müftü Yardımcısı Harun AYDOĞDU'nun İmam Hatip Okullarının kuruluş yıldönümünde okulumuza nazik ziyaretleri.

Kas

Okulumuz öğretmenlerine Okul Müdürümüz ismail SANCI tarafından "Öğrenciyi Yakından TanımaTeknikleri" konulu sunum yapıldı.Öğrenilen  bu tekniklerin öğrencilerimize uygulanması sağlanarak öğrencilerimizin daha iyi tanınmasına vesile olundu.