SAMSUN / LADİK - Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz öğretmen ve idarecileri her ay bir kitap veya makale okuyup tartışmak üzere toplanmaktadırlar. Bu ay Nurettin TOPÇU'nun eğitim fikirleri üzerine toplandık ve fikir alışverişinde bulunduk.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimiz körebe, mendil kapmaca gibi geleneksel oyunlar oynayarak eğlendiler.

Mrt

Okulumuz Kimya/Biyoloji Laboratuvarında gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Laboratuvarımıza yeni bir mikroskop kazandırılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Edebiyat öğretmeni Zübeyde SAHA rehberliğinde, her ay ortak bir kitap okunup yorumlanarak öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarına katkıda bulunulmaktadır.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Esen KARADAĞ, öğretmenlerimize ve idarecilerimize ilgi testi uyguladı.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Esen KARADAĞ, okulumuz öğrencilerine ilgi ve yetenek testi uyguladı.

Mrt

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Zübeyde SAHA ve 9.sınıf öğrencilerimiz bir şiir programı düzenlediler. Öğrencilerimiz, Turgut UYAR, Abdurrahim KARAKOÇ, Ümit Yaşar OĞUZCAN gibi şairlerimizin şiirlerini seslendirdiler.

Mrt

Ramazan ayının ilk iftariyeliklerini öğrencilerimize ikram ettik. Öğrencilerimizle ramazan ayını nasıl maneviyatla dolu geçirebiliriz diye düşündük ve çok güzel planlar yaptık.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri ile berat kandilimizi okulumuz mescidinde dualarla, ilahilerle, kuran-ı kerim tilavetleriyle hep birlikte idrak ettik.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından kız öğrenciler arasında düzenlenen Hafızlık yarışmasında Okulumuz 11.sınıf öğrencisi Nesrin SALİÇ Samsun İl 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder,öğrencimizin  yetiştirilmesinde emeği geçen Ladik Bolatköy Kuran Kursu hocalarımıza ve okulumuz öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederiz.Yine diğer mesleki yarışmalarda da bizi başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12.sınıflara yönelik deneme çalışmalarımız devam etmektedir. Deneme sonuçlarımız öğrencilerimiz ve velilerle düzenli olarak paylaşılmaktadır.

Mrt

Okulumuz öğretmenler odasında öğretmen meslek hastalıkları hususunda bir sunum yapılmıştır. Etkinlikte öğretmenlerimizin kariyerleri boyunca yaşadıkları ya da tanık oldukları meslek hastalıkları konuşuldu ve bunlara nasıl önlem alınacağı hususunda fikir alışverişleri yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin  sosyal aktivitelerinin çeşitlerini imkanlarımız ölçüsünde  artıyoruz. Okulumuz pansiyonunun giriş bölümünde öğrencilerimizin faydalanması için sohbet etme, kitap okuma ve televizyon odası hazırlanmıştır. Hazırladığımız odanın duvarlarında ayetler, hadisler, öğütler ve okulumuz ebru atölyesinde yapılan eserleri sergilemekteyiz. Öğrencilerimiz okuldan sonra bu bölümde sohbet ederek, kitap okuyarak ve  televizyon izleyerek yorgunluklarını atmaktadırlar. Ayrıca pansiyonumuzun bir koridoruna da masa tenisi masası eklenmiştir.